Stresi ndikon ne shendetin tuaj ne shume menyra te rendesishme.  Testi i meposhtem nuk eshte bere per te zevendesuar mjekun, por ai mund tju japi nje ide nese niveli juaj i  stresit mund te ndikoje ne shendetin tuaj dhe sa ndikon ai. Me e rendesishmja pasi te keni perfunduar kete test me 15 pyetje, ju do te gjeni informacione sesi stresi ndikon ne shendetin tuaj dhe si te filloni te beni nje jete me te balancuar.

 [WpProQuiz 2]