Nese koleget tuaj mburren per faktin se mjaftohen me pak gjume, i thoni ta mendojne dhe njehere me hollesisht kete konstatim. Nje studim se fundmi, tregoi se te fjeturit me pak se 6 ore ndikon konsiderueshem ne rritjen e riskut te iktusit, atakut kardiak apo insuficiences kongjestive te