renia e flokeve Archive

Keshilla Per Rritjen E Flokeve

Pyetja me e zakonshme qe i mundon femrat, eshte si te bejne qe floket e tyre te rriten me shpejt pse jo edhe brenda pak javesh. Pergjigjia eshte: NUK ka asnje menyre per rritjen e flokeve brenda nates. Nese doni vertet te kaloni menjehere nga floke te

Renia E Flokeve Tek Meshkujt. Kush Jane Shkaqet dhe Trajtimet?

Renia e flokeve tek meshkujt eshte nje dukuri shume e perhapur dhe eshte vertetuar qe rreth 85% e meshkujve preken nga kjo dukuri pas moshes 50-vjec, megjithese tek disa renia fillon qe para moshes 21-vjec. Ne kohet me te hershme ata qe kishin renie te flokeve konsideroheshin