Te kujdesesh per lekuren ne ditet e sotme ka kaluar ne dicka sekondare. Ju dini me siguri qe per te pasur nje lekure te shendetshme dhe te bukur, duhet te perdorni krem per mbrojtjen nga dielli (SPF) cdo mengjes, apo qe te mbani ne kontroll krijimin apo