Dhimbja e Kokes Archive

Infogram Per Migrenen

Migrena mund te shkaktohet nga shume faktore te ndryshem qe nuk jane te njejtet per njerez te ndryshem. Megjithate ne infogram-in e meposhtem do te shikoni 5 aktivizuesit kryesore te dhimbjes se kokes. Per te mesuar me shume per migrenen dhe si parandalohet ajo lexo ketu.  

Migrena – Cilat Jane Shkaqet Dhe Si Mjekohet?

Migrena eshte dhimbje e forte e kokes e cila zakonisht eshte me madhe ne njeren ane te kokes. Dhimbja zakonisht eshte e rende mjaftueshem per te ndikuar ne aktivitetet gjate dites dhe mund te zgjasi nga 4 ore ne 3 dite nese nuk mjekohet. Me shume se