Infogram Per Migrenen

Migrena mund te shkaktohet nga shume faktore te ndryshem qe nuk jane te njejtet per njerez te ndryshem. Megjithate ne infogram-in e meposhtem do te shikoni 5 aktivizuesit kryesore te dhimbjes se kokes. Per te mesuar me shume per migrenen dhe si parandalohet ajo lexo ketu.