Me gjithe metodat kontraceptive qe egzistojne ne treg shpesh behet e veshtire te zgjedhesh ate te duhuren qe shmang shtatezanine e padeshiruar dhe gjithashtu mbron shendetin tuaj. Mesoni faktet pro dhe kunder te cdo metode kontraceptive, efektivitetin, potencialin, kostot dhe efektet negative. Prezervativi (kondomi) Eshte nje veshje