Jo te gjithe jane te gatshem te bejne operacione te rrezikshme kirurgjikale per te hequr nje here e pergjithmone shenjat e carjes se lekures (smaliaturat ose strijat). Me pare mesoni kush jane faktoret qe ndikojne ne formimin e ketyre shenjave dhe menyren se si mund ti parandaloni.