Cfare Jane Carjet E Lekures (Smaliaturat ose Strijat)? Si Mund Te Zhduken Ato?

Jo te gjithe jane te gatshem te bejne operacione te rrezikshme kirurgjikale per te hequr nje here e pergjithmone shenjat e carjes se lekures (smaliaturat ose strijat). Me pare mesoni kush jane faktoret qe ndikojne ne formimin e ketyre shenjave dhe menyren se si mund ti parandaloni. Cfare i shkakton carjet e lekures (smaliaturat ose … Read more