Sa Kimikate Ne Dite Perdor Nje Femer Pa E Kuptuar

Kur behet fjale per produktet e bukurise, efektet e ingredienteve qe ato permbajne shkojne pertej lekures.
Industria kozmetike perdor me mijera produkte kimike ne produktet e saj duke filluar nga buzekuqi deri tek shampot dhe produktet e tjera te higjienes personale.

Disa prej ketyre substancave perdoren gjithashtu per pastrimin e pajisjeve industriale.
Prandaj besoj se te gjithe jemi dakort qe nje ingredient qe perdoret per te pastruar dyshemene e garazhdit nuk eshte shume i pershtatshem per ta vendosur brenda nje laresi fytyre.

Per shkak te hapsirave ligjore industria kozmetike eshte e lejuar te vendose mijera kimikate ne produktet e higjenes personale edhe nese keto kimikate lidhen me kancerin, infertilitetin apo difektet e lindura tek foshnjat.

Ilustrimi i mesiperm mund tja u bej me te qarte te gjithe kete.