Anemia- Shkaqet, Llojet, Simptomat dhe Kurimi

Anemia eshte nje semundje qe zhvilllohet kur trupit  i mungojne rruazat e kuqe te gjakut (eritrocitet) ose i mungon sasia e mjaftueshme e hemoglobines. Pjesa kryesore e rruazave te kuqe te gjakut perbehet nga hemoglobina, dhe ajo eshte pergjegjese per lidhjen me oksigjenin. Ne qofte se ju keni me pak rruaza te kuqe te gjakut … Read more