A mundet vera te permiresoje shendetin dhe te rrise jetegjatesine? Shkencetaret kane filluar te thone “PO”.   Studimet kane zbuluar qe vera e kuqe e pasur me flavonoide eshte me e mira per shendetin. Flavonoidet jane te njohura per cilesite e tyre antioksidante dhe ndihmojne trupin ti