Banania Dhe Perfitimet E Saj Shendetsore

Banania gjendet lehtesisht gjate gjithe vitit dhe gjithashtu nuk eshte frut shume i kushtueshem. Ajo kultivohet me shume ne zonat tropikale dhe subtropikale Emri shkencor eshte: Musa acuminata colla.   Perfitimet shendetesore te bananes • Fruti i bananes eshte nje nga frutat tropikale me me shume kalori. 100 gr i ketij fruti na jep 90 … Read more