11 Fakte Thelbesore Per Kafeinen

Sic e di mire cdo njeri qe pelqen kafene dhe e pi shume ate, kafeina eshte stimulues dhe droge. Duke e konsumuar se tepermi, do te beheni te varur dhe mund te keni ┬áprobleme me shendetin. Ne te njejten kohe, studim pas studimi eshte treguar se konsumi i ushqimeve te pasura me kafeine si: kafeja, … Read more