Pse nutricionistet dhe dietologet ne te gjithe boten keshillojne te konsumojme peshk te pakten 2 here ne jave? Eshte ushqimi me i pasur me proteina pas vezes dhe qumshtit. Proteinat e peshkut jane me te cmuara dhe me te tretshme se ato te mishit. Vlera me te