KUJDES! Ne Shampo Gjenden Lende Toksike

Te gjitheve na pelqejne te kemi floke te shkelqyeshem, te bukur dhe te shendetshem. Disa zgjedhin shampo per floke te drejte, disa per floke kacurrela, disa per volum, disa per shkelqim dhe te gjithe jemi te gatshem te shpenzojme per shampo sa me cilesore. Por kujdes me perberesit. Kerkimet shkencore te institutit kombetar te shendetit … Read more