Shega Dhe Perfitimet E Saj Shendetesore

shega dhe vlerat e saj ushqimore

Shega ben pjese ne grupin e frutave shume te ushqyeshme, me shije te vecante dhe shume te te shendetshme. Bashke me manaferrat dhe disa fruta egzotike si mango, ajo ka shume cilesi ushqyese dhe ben pjese ne grupin e frutave qe quhen “superfruta”.   Ky frut e ka origjinen nga zona e himalajeve ne Indine … Read more