Shkaqet e Shfaqjes Se Celulitit, Mitet Dhe Menyrat e Trajtimit

Celuliti i jep lekures pamje me gropeza apo me gunga shume e ngjashme me lekuren e portokallit. Zakonisht tek femrat shfaqet ne kofshe, bark, apo ne vithe dhe per disa mund te kthehet ne nje obsesion te vertete. Do te donim qe keto gunga te vogla te zhdukeshin dhe per kete jemi te gatshme te … Read more