Doni Te Dobesoheni Shpejt Dhe Ne Menyre Efikase? Dieta Dukan

Nje epoke e re per ate qe deshiron te dobesohet. Keni degjuar te flitet per shume dieta te ndryshme si : dieta Atkins, dieta Mesdhetare, vegjetariane etj. Por sot do te flasim per teorite e dietologut Pierre Dukan (prej te cilit ka marre emrin dhe dieta DUKAN). Ka me shume se 13 milione ndjekes te … Read more