Cfare Duhet Te Beni Nese Djersini Shume?

Djersitja e tepert (hiperidroza) eshte nje problem shume i perhapur, por shume jane dyshues per te folur me mjekun dhe preferojne metodat shtepiake qe shpesh kane rezultate jo shume te kenaqshme. Kjo gje nuk eshte surprize duke qene se pjesa me e madhe e njerzve nuk dine ende te bejne ndryshimin midis antiperspiranteve (te keshilluar … Read more