Sistemi imunitar eshte shume i rendesishem per mbrojtjen e organizmit nga semundjet e ndryshme. Provoni keto 20-ushqime per te rritur imunitetin. 1. Caji jeshil Kinezet per shekuj me rradhe kane studiuar ne lidhje me benefitet shendetesore te cajit jeshil dhe vetem qindra vite me vone arriten ne