Hipertensioni Arterial (Tensioni i Larte i Gjakut)

Hipertensioni arterial ose tensioni i larte i gjakut eshte nje nga problemet mjekesore me te shpeshta ne vendet e zhvilluara dhe per vendet ne zhvillim. Fatkeqesisht hipertensioni shpesh nuk diagnostikohet ose kur diagnostikohet mjekohet ne menyre te gabuar edhe pse eshte relativisht i lehte per tu mjekuar. Hipertensioni arterial mbetet shkaku kryesor per semundjet e … Read more