Cfare eshte kanceri i gjirit? Si Mund Te Parandalohet?

Tumori i gjirit (kanceri i gjirit) eshte nje tumor malinj qe zhvillohet nga qelizat e gjirit. Ai shkaktohet si pasoje e ndryshimeve anormale apo mutacionet e gjeneve pergjegjese per rregullimin e jetes se qelizave te gjirit. Normalisht qelizat e trupit tone kane nje cikel jete gjate te cilit formohen, rriten dhe vdesin. Qeliza te reja … Read more