Ushqimet e Duhura Pas Stervitjes

Ushqimi eshte “lenda djegese” e trupit tone, dhe duhet perdorur si nje burim lendesh ushqyese qe restaurojne glikogjenin e muskujve, qe do te thote rigjenerim. Nese keni synim te humbni peshe, te mbani peshen qe keni, te keni sa me shume muskuj apo te sterviteni per te perballuar nje gare, ushqimet qe zgjidhni pas ushtrimeve, … Read more