Yndyrnat E Mira Apo Yndyrnat E Keqija- Si Mund Ti Dallojme?

Studimet perfundimisht kane treguar se duhet te konsumojme nje sasi te caktuar yndyrnash ne dite per te qene te shendetshem. Yndyrnat nuk duhet te perjashtohen dhe dietat pa yndyrna nuk jane te pershtatshme per askend. Megjithate eshte e rendesishme te zgjidhni llojet e duhura te yndyrnave. Yndyrnat e ngopura ndryshe “yndyrnat e keqija” mund te … Read more