Do ju flasim ne lidhje me embelsuesit artificiale sepse ka shume konfuzion dhe keqkuptime ne lidhje me keto embelsues pa kalori qe perdoren masivisht ne konsumin e perditshem. Embelsuesit artificiale dhe nje liste e gjere produktesh te embelsuara me to, tregtohen vazhdimisht si “ushqime te shendetshme” ose