A Jane Te Shendetshem Embelsuesit Artificiale?

Do ju flasim ne lidhje me embelsuesit artificiale sepse ka shume konfuzion dhe keqkuptime ne lidhje me keto embelsues pa kalori qe perdoren masivisht ne konsumin e perditshem. Embelsuesit artificiale dhe nje liste e gjere produktesh te embelsuara me to, tregtohen vazhdimisht si “ushqime te shendetshme” ose “me te shendetshme” se sheqeri apo produkte te … Read more