Rreth 55 % e duhanpiresve qe kalojne testin e funksionit te mushkerive kane probleme me frymemarrjen.

Sipas nje studimi te ri miliona duhanpires qe e konsiderojne veten te shendetshem mund te kene semundje te ndryshme te mushkerise te pa diagnostifikuara me pare. Rreth 55 % e atyre qe kalojne testin e funksionit te mushkerive kane probleme me frymemarrjen. Perdorimi i teknikave te avancuara te imazherise bashke me testin e ecjes dhe … Read more

3 Arsye Pse Lenia e Duhanit Ndihmon Ne Permiresimin e Jetes Seksuale dhe Riprodhimit

Nese do tju thoja qe duhanpirja shkakton kancer, rrit rrezikun e atakut te zemres, dhe mund tju marre 10 vjet nga jeta juaj, marr me mend qe do te tundni koken dhe do te buzeqeshni, sepse  ju i keni degjuar te gjitha keto me pare. Por kur behet fjale per demtime qe si te themi jane pak me personale? Per shembull sikur tju thoja qe pirja e duhanit zvogelon shanset per te pasur femije, te ben te dukesh 60 vjec kur ne fakt je vetem 45, dhe per djemte ul aftesite e tyre ne shtrat? Ne vazhdim do lexoni 3-arsye pse ju duhet ta lini duhanin dhe si te riparoni demet e shkaktuara prej tij ne te kaluaren:

Read more