5 Burime Te Pabesueshme Antioksidantesh

Antioksidantet jane nje nga elementet kyc te ushqyerjes dhe kjo per nje arsye te mire: ato luftojne shenjat e plakjes, inflamacionet, madje mund te ndihmojne edhe ne humbjen e peshes. Por kur behet fjale per antioksidantet disa ushqime si: shega,frutat e pyllit, erezat (kanella dhe shafrani) i marrin te gjitha meritat. Eshte koha te ndryshoni dieten tuaj. Mesoni disa burime antioksidantesh te cilat kane qene te nenvleresuara:

Read more