Molla Dhe Perfitimet E Saj Shendetesore

Molla eshte nje nder frutat me te njohura dhe me e preferuara per ata qe besojne se shendeti eshte pasuri. Antioksidantet qe gjenden tek molla kane vecori per parandalimin e semundjeve prandaj perdoret edhe shprehja “nje molle ne dite i thote mjekut ik”. Mollet i perkasin familjes se pemeve Rosacea. Pema e molles e ka … Read more