Cfare Eshte Gastriti? Nga Se Shkaktohet Dhe Si Mjekohet Ai?

Cfare eshte gastriti? Gastriti eshte nje inflamacion, irritim ose erozion i mukozes se stomakut. Ai mund te ndodhi papritur (ne te tilla raste quhet gastrit akut) por mund te ndodhi edhe gradualisht (gastrit kronik). Kush jane shkaqet e gastritit? Gastriti mund te shkaktohet nga irritimi si pasoje e abuzimit me alkoolin, te vjellat kronike, stresi … Read more