5 Frutat Dhe Perimet E Pasura Me Hekur

Frutat dhe perimet permbajne nje forme hekuri te ndryshme nga ajo e mishit te kafsheve. Hekuri perthithet me mire nga trupi kur konsumohet bashke me ushqimet qe permbajne vitamine C. Per te gjithe ato qe jane te predispozuar te vuajne nga anemia, konsumi i disa ushqimeve te caktuara pandalon shfaqjen e kesaj semundje  dhe te gjitha … Read more