Keni festuar cmendurisht dhe keni pire pafund me shoqerine. Duhet te egzistoje me patjeter dicka qe lehteson dhimbjen e kokes, ndjesine e te perzierit,te vjellat dhe te ndjerit keq mbas dehjes. Kerkimet shkencore ne kete fushe lene per te deshiruar dhe ende nuk ka nje zgjidhje per